WTF

Soms ben je even van slag door een foto en idee…. WTF

Bezoek de mooiste plekken ter wereld vanuit je leunstoel. Vlieg over steden, door watervallen en duik onder de ijskap zonder je in te spannen.

Ga de ruimte in of bezoek de Mount Everest in je eigen tijd. Maak een tour van over Parijs, Moskou, Singapore of New York, beslis zelf –door je muis te gebruiken-  wat je wil zien en welke details je nauwkeurig bekijkt.

Manhattan zoals je het noot gezien hebt.

...continue reading

Meer dan 100.000 dollar heeft de crowdfundingcampagne het het nieuwste sociaal kunstproject Favela Painting van het Nederlandse duo Haas&Hahn (Jeroen Koolhaas en Dre Urhahn) opgeleverd. Begin 2014 zal dan ook gestart worden met een nieuw project in Complexa de Penha, een favela in Rio de Janeiro.

Praca Cantao - Santa Marta (2010)
Praca Cantao - Santa Marta (2010)

...continue reading

'Mmmm ba be, mmm ba be Under pressure" zongen Bowie en Queen samen. Een nummer over mensen in de stad, 'people on street'. En dat is eigenlijk het meest interessante aan steden, de mensen.

En als je die fascinatie hebt, wat is dan mooier om jouw kijk op de straten vol mensen vast te leggen voor anderen, street photography. Om dit wat inzichtelijker te maken wordt in de navolgende video een aantal fotografen aan het woord gelaten. geniet mee van hun kijk op de stadsmens. De absurditeit gepakt in een fractie van een seconde, het plezier en soms het verdriet. De stad bestaat uit mensen

...continue reading

1 Comment

relocation of the D. Maria Pia Bridge. © Bandeira/Ramalho.

Als antwoord op een prijsvraag voor regeneratie van het Aurifícia blok in Oporto, Portugal, kwamen de architecten Pedro Bandeira and Pedro Nuno Rumalho met het confronterende voorstel om de klassieke D. Maria Pia Brug te ontmantelen en opnieuw op te bouwen op deze binnenstedelijke locatie. ...continue reading