WTF… Leunstoelpanorama’s

Bezoek de mooiste plekken ter wereld vanuit je leunstoel. Vlieg over steden, door watervallen en duik onder de ijskap zonder je in te spannen.

Ga de ruimte in of bezoek de Mount Everest in je eigen tijd. Maak een tour van over Parijs, Moskou, Singapore of New York, beslis zelf –door je muis te gebruiken-  wat je wil zien en welke details je nauwkeurig bekijkt.

Manhattan zoals je het noot gezien hebt.

Bekijk de wereld via Airpano.com project, een groep meer dan slimme Russische fotografen heeft een techniek ontwikkeld om 360⁰ panorama’s te maken en te laten zien op internet. Ondertussen staan er al meer 1500 panorama’s over 150 verschillende plekken. De Russische fotografen filmen niet alleen de zeven wereldwonderen maar bieden ook overzichten bij actualiteiten.

De wijze van interactief weergeven van deze panorama’s zijn ongeëvenaard, hier kan Google niet tegenop. Natuurlijk zijn onze russische fotomagiers ook ons kleine landje niet vergeten bij hun highlights of de wereld, Vlieg rond over Amsterdam en omgeving.

Amsterdam, de Dam
Amsterdam, de Dam

 

Enjoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>