Pinterest

Social media zijn het, brengen mensen en ideeën bij elkaar. Dus iedereen bookt face, googled+ of tweet zijn 140letterige gedachten rond. Ieder onderzoekt de carrières van anderen op LinkedIn.

Tuurlijk ben ik ook te vinden op deze media. Leuk voor je contacten en vooral een prettig tijdverdrijf. Maar er is één uitzondering, één social site die mij echt inspireert: Pinterest

Pinterest is een site waarin beelden kunnen worden verzamelt, georganiseerd op thema en deelt. Pinterest maakt het mogelijk de inbreng van anderen te volgen en ook deze beelden weer te delen. Hierdoor ontstaat een wereldwijde foto-verzameling die overal wel afbeeldingen van kent. Natuurlijk is er ook een slimme zoekfunctie.

Pinterest maakt het voor mij mogelijk inspirerende beelden te verzamelen, te gebruiken en te delen. bijvoorbeeld in het thema Urban Inspirations probeer ik de stad zoals ik hem op mijn netvlies heb vast te houden.

pinterestknip

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>