CZT wordt groen

Duurzaamheid is altijd al een element wat onderdeel is van mijn denken, doen en werken. Advisering gaat uit naar de beste oplossing die toekomstwaarde, haalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid koppelt. Ontwerpen gaan uit van een kwalitatieve relatie tussen stad en landschap, een symbiose tussen sociaal en technisch kunnen met aandacht voor de lang termijn. Hiermee denk ik te werken aan een gezonde duurzame toekomst van onze ruimtelijke omgeving.

In deze complexe tijd van crisis zijn er ook kansen, niet zozeer in de ruimtelijke ontwikkeling alswel in duurzame advisering. Met de opzetten van een nieuwe tak van advies kan ik vanaf nu ook specifiek meedenken over duurzame aspecten.

Omdat de huidige tijd vraagt om verder te kijken dan je eigen kunde is CZT Duurzaamheid & Energie ook betrokken bij de import en verkoop van energiezuinige lampen. Met de KOMP tube brengen wij een nieuwe TL-lamp die tot 50% zuiniger is en die gewoon in de bestaande armaturen kan. Deze lamp heeft een terugverdientijd van minder dan 2 jaar en is daarmee heel aantrekkelijk voor Nederlandse bedrijven.

voor meer informatie bel 06 - 22 70 92 60

of bezoek de volgende link: Maas Lighting Systems

De KOMP Tube retrofit T8 vervangingsbuis is eindelijk de oplossing voor het probleem van de energie slurpende T8 armaturen en buizen.Met de KOMP Tube kunt u uw bestaande T8 armaturen behouden, met een kleine aanpassing, en hier een KOMP Tube in plaatsen die minder dan de helft van het verlies heeft.

Wat is de KOMP Tube? Apollo Systems in Duitsland heeft een omhulsel van een T5 buis ontworpen waar in de uiteindes het voorschakelapparaat is geplaatst. Hierdoor past de buis exact in de T8 armatuur.Omdat de lichtopbrengst van de T5 buis doorgaans iets lager is dan de T8 heeft men in het omhulsel direct een reflector geplaatst.
Deze KOMP Tube heeft 25.000 - 30.000 branduren, dus ruim 3x zoveel als een conventionele T8 TL-Buis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>