Big Cities Loud Music – A Year in New York

NY

Cameraman Andrew Clancy woont in New York en toen hij zich realiseerde dat hij al jarenlang opnemen maakte van de stad en haar bewoners heeft hij deze beelden samengebracht tot een clip over de stad, A Year in New York.

Hoewel soms heel gewoon en soms juist heel bijzonder geeft dit vooral een beeld van wat de stad geeft aan zijn bewoners. De film is perfect gesneden op het dragende nummer 'We don't eat' van James Vincent McMorrow, gewoon genieten dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>